Posemiddage kommer tilbage!

Jeg savner det - menneskene, samtalerne, maden, vinen - og det er tid til at få banket rusten af.

Jeg genoptager posemiddagene. Datoer kommer løbende – så følg med hér, hvis du er interesseret. Måske laver jeg endda også nogle oprindelige IWCFF middage henad vejen.

Jeg er derfor interesseret i at høre fra potentielle værter. Folk som er interesserede i at lægge køkken og stuer til. Du/I kan kontakte mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvad er en posemiddag?

Posemiddag startede vinter/forår i 2013 – som en forgrening af I Will Cook For Food projektet.
I al enkelhed faciliterer jeg en madlavning og en middag med de ukoordinerede råvarer folk dukker op med på dagen. Udover råvarerne, er det også en stor del af oplevelsen at selskabet i store dele er ukendt på forhånd, hvor samtalen er i fokus.

Jeg har ikke tal på hvor mange posemiddage det er blevet til siden.

Hvordan foregår det?

Alle gæster tager en pose råvarer med. Der skal være såvel protein (kød, fisk, fjerkræ eller et vegetarisk alternativ) som grønt i posen. Desuden medbringer alle drikkevarer til den fælles bar.

Råvarerne er ukoordinerede - ingen ved på forhånd hvad vi skal lave mad med i løbet af aftenen - og i fællesskab finder vi frem til hvilke retter vi vil lave med de råvarer der er dukket op.
Vi laver mad, spiser den, laver mere mad, spiser den og så fremdeles. Afhængigt af arrangementets størrelse, kan det blive ud på natten, førend vi er færdige og I går stopmætte hjem.

Hvad koster det?

Offentlige posemiddage er gratis – udover de råvarer og drikkevarer man tager med til den fælles pulje. Men kræver tilmelding.

Jeg kan dog også, mod betaling, bookes til private- eller virksomhedsarrangementer. Rammerne for bookede posemiddage aftales altid individuelt. Jeg laver gerne et uforpligtende tilbud til dig/jer. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Jeg glæder mig til at se/gense jer derude i køkkenerne!