Thomas Aaby Berdal // Foto: Jannik Engen

Om mig

I efteråret 2012 lancerede jeg en mad gimmick, I Will Cook For Food. Med bind for øjnene kastede jeg mig ud i et socialt madeventyr. Med det har jeg opbygget erfaring gastronomisk, logistisk og socialt. Formidlende - og helt traditionelt madskabende.

I dag arbejder jeg stadig med mad i mange forskellige konstellationer. Men har gjort mig "fri" af I Will Cook For Foods rammer. Jeg har haft behov for at vende et nyt blad. Alligevel er jeg som altid søgende.
Med min nye tilgang, åbner jeg også mig selv op for projekter der ikke er strengt køkkenrelaterede. Det vil med tiden også fremgå af bloggen hér.

Min memory lane er stadig offentlig tilgængelig. Se mit arkiv - og gå desuden på opdagelse i opskrifter og meget andet på min gamle facebook- og instagramside.

Selvom jeg har skruet ned for IWCFF tager jeg stadig opgaver. Som kogemand, underviser og oplægsholder. Jeg deltager desuden gerne i forskellige joint ventures, hvor jeg passer ind. 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.! Hvis jeg ikke kontakter dig først ...

Vi snakkes!