Vilkår & Priser

Priser

Priser forhandles altid individuelt, da menuer og arrangementer aldrig er identiske. I menuerne og kuvertpriserne tages der hensyn til sæson, tilgængelighed, køkkenets beskaffenhed, transport, logistik og ikke mindst kundens ønsker.

Booking, betaling og afbud

Fakturaer kan, om nødvendigt, fremsendes separerede - alt afhængigt af den enkelte opgave. Fordelt på hhv. projekt og råvarer.

Når fremsendte menuoplæg og prisoplæg er fremsendt og helt eller delvist godkendt, betales således, med mindre andet aftales:

5000,00 (minimumpris) = Det fulde beløb betales ved booking.
Fra kr. 5001,00 - 20000,00 = 50% betales ved booking. Og restbeløb skal være mig i hænde senest 7 arbejdsdage før arrangementets afvikling.
Over kr. 20000,00 = 25% betales ved booking. Og restbeløb skal være mig i hænde senest 7 arbejdsdage før arrangementets afvikling.

Betales restbeløbet ikke rettidigt, med mindre andet er aftalt, betragtes det som afbud fra kundens side.

Booking er først bekræftet når indledende betaling er registreret.
I udgangspunkt er det indledende beløb betaling for at reservere datoen, at jeg siger nej til andre jobs, og tilbagebetales derfor ikke ved afbud fra kunden.

Når indledende menuoplæg er fremsendt og helt eller delvist godkendt, arbejdes der først videre med finjustering af menu og planlægning, når forskuddet er betalt. Menuen kan justeres løbende ved kundens ønske helt frem til en uge før afvikling - i visse tilfælde helt op til dagen før. En justering af menuen kan påvirke prisen.

Er uheldet ude - og jeg bliver forhindret (sygdom, ulykke, force majeure) - refunderes det fulde beløb der er forudbetalt, senest 30 dage efter afbud, såfremt der ikke kan findes en løsning om en afløser. Såfremt afbud fra min side er under en måned før arrangementets afvikling, og der ikke findes en afløser, ydes desuden en kompensation på 20 timers arbejdstid, der kan indløses efter aftale.
Afvikles arrangementet af en afløser jeg har fremskaffet, gives 25% rabat som kompensation.

Vil du være  endnu mere sikker på at der er en afløser til arrangementet, tillægges der et ekstrabeløb på kr. 2000,00 inkl. moms. Dette beløb dækker at en kok sidder stand by parat til at træde til. Dette beløb indgår ikke i de 25% kompensationsrabat.

Bemærkning: Jeg har aldrig aflyst en betalt madlavning.

Service

Der skal være et funktionsdygtigt køkken på stedet. Desuden skal jeg have så mange oplysninger om køkkenets faciliteter som muligt god tid forinden. Helst inden menuoplægget laves. I skal sørge for at der er plads på alle flader. At der er god plads i køl og frys.
Om nødvendigt tager jeg selv knive, blender, røremaskine og andet nødvendigt udstyr med.
Jeg skal kunne få adgang til køkkenet i god tid inden service. Gerne dagen før om muligt.
I skal selv sørge for at der er potter, pander, skåle, fade. Desuden sørger I selv for tallerkener, bestik og glas. Med mindre andet aftales.
Jeg efterlader køkkenet i den stand det er modtaget, såfremt køkkenet ellers er efterladt (af serveringspersonale mv.). Hvis køkkenet stadig er aktivt, når jeg forlader det, bliver alle borde aftørret. Og de potter, pander mv. jeg har brugt til madlavning bliver vasket af.
Jeg vasker ikke glas, tallerkener, bestik og andet serveringsservice af. Og jeg står ikke for at skænke vin, brygge kaffe, sætte chips og slik ud på bordene.

I udgangspunkt står I selv for jeres serveringspersonale. Men jeg kan være behjælpelig med at sætte et hold og evt. udvide afviklingen til at jeg står for den fulde servering og serveringspersonale, såfremt I ønsker det.

Ændringer i menu på dagen

Der kan forekomme småjusteringer af menuen på dagen. Det kan skyldes en råvares manglende tilgængelighed. Eller hvis det viser sig at en tilberedning ikke kan lade sig gøre som forventet i det køkken jeg har fået stillet til rådighed (feks. hvis fryseren ikke fryser godt nok - eller ovnen viser sig at ikke være præcis nok).

Kommunikation

Majoriteten af kommunikationen foregår via mail, således at alt er på skrift - og det hele tiden er muligt at gå tilbage og se hvad der er blevet aftalt. Det er en hjælp for alle parter - og jeg har behov for jævnligt at konferere med de præcise aftaler i min planlægning.

Alt formuleret på disse linjer er til at tale om. Hvis der er særlige ønsker eller omstændigheder til dit arrangement, er jeg lydhør overfor det. Og der kan næsten altid findes en løsning.

 

Thomas Berdal - Thomas Aaby Berdal - I Will Cook For Food - IWCFF - thomas aaby berdal - thomas berdal - i will cook for food - iwcff - iwillcookforfood