AFLYST! Posemiddag#2 - 001 - Vi prøver igen!

AFLYST! 
Pga. mandefald på falderebet. Prøver igen i løbet af efteråret :)

Det er tid igen. Mad, madlavning, vin og samtaler!

Corona er nu forhåbentlig sat så så meget tilbage, at vi kan gøre det nu. Nye posemiddage!
Kort fortalt. Jeg faciliterer en madlavning med i forvejen ukendte råvarer, som I medbringer - og så spiser vi den sammen løbende. Og snakker. Og drikker vin.
Denne gang hos mig selv.
Alle kan tilmelde sig. Der er 8 pladser - så det gælder om at være hurtig! Tilmelding foregår ved at  få en gratis billet: Få billet hér
Bliver du forhindret er det meget vigtigt at du framelder dig igen, så en anden kan få pladsen.

Hvor og hvornår?

Lørdag, d. 20.08.2022 kl. 16:30 - København, Islands Brygge (adresse i begivenhed).

Hvordan foregår det?

Alle gæster tager en pose råvarer med. Der skal være såvel protein (kød, fisk, fjerkræ eller et vegetarisk alternativ) som grønt i posen. Desuden medbringer alle drikkevarer til den fælles bar.
Råvarerne er ukoordinerede - ingen ved på forhånd hvad vi skal lave mad med i løbet af aftenen - og i fællesskab finder vi frem til hvilke retter vi vil lave med de råvarer der er dukket op.
Vi laver mad, spiser den, laver mere mad, spiser den og så fremdeles. Afhængigt af arrangementets størrelse, kan det blive ud på natten, førend vi er færdige og I går stopmætte hjem.
Forvent 5-10-15 serveringer. Selvom vi spiser meget mad i løbet af aftenen, går der som regel en time eller to, førend vi spiser første ret. Vær ikke stopmæt når du kommer - men heller ikke skrigende sulten!
Det er gratis, udover råvarer og drikkelse til den fælles bar, at deltage.

Jeg glæder mig! Vi ses!

Bedste Hilsener, Thomas

Vær opmærksom på at der muligvis fotograferes i løbet af aftenen. Disse fotos kan blive brugt på sociale medier og på min hjemmeside.


 Hvis formularen ikke kommer frem, benyt da dette link