Posemiddag hos Matilde & Anders // Foto:Thomas Aaby Berdal

Posemiddag#2 - 001

Bemærk - AFLYST.
Jeg arrangerer én ny lidt senere på året. 


Det er tid igen. Om Corona tillader. Mad, madlavning, vin og samtaler!

Måske er det præmaturt. Men jeg satser på at vi er forbi coronarestriktionerne til den tid. Hvis ikke, bliver der sat en ny posemiddag op på et senere tidspunkt.
Jeg faciliterer en madlavning med i forvejen ukendte råvarer - og så spiser vi den sammen løbende. Og snakker. Og drikker vin.
Denne gang hos mig selv.

Lørdag d. 21.08.2021 fra 16:30
c/o Robinson
Njalsgade 1, 3. th.
2300 København S

Alle kan tilmelde sig. Der er 8 pladser - så det gælder om at være hurtig!
Bliver du forhindret er det meget vigtigt at du framelder dig igen, så en anden kan få pladsen.

Benyt formularen for neden, for at få en plads. 

Hvordan foregår det?

Alle gæster tager en pose råvarer med. Der skal være såvel protein (kød, fisk, fjerkræ eller et vegetarisk alternativ) som grønt i posen. Desuden medbringer alle drikkevarer til den fælles bar.

Råvarerne er ukoordinerede - ingen ved på forhånd hvad vi skal lave mad med i løbet af aftenen - og i fællesskab finder vi frem til hvilke retter vi vil lave med de råvarer der er dukket op.
Vi laver mad, spiser den, laver mere mad, spiser den og så fremdeles. Afhængigt af arrangementets størrelse, kan det blive ud på natten, førend vi er færdige og I går stopmætte hjem.
Forvent 5-10-15 serveringer. Selvom vi spiser meget mad i løbet af aftenen, går der som regel en time eller to, førend vi spiser første ret. Vær ikke stopmæt når du kommer - men heller ikke skrigende sulten!

Det er gratis, udover råvarer og drikkelse til den fælles bar, at deltage.

Jeg glæder mig! Vi ses!

Bedste Hilsener, Thomas

Vær opmærksom på at der muligvis fotograferes i løbet af aftenen. Disse fotos kan blive brugt på sociale medier og på min hjemmeside.


Hvis formularen ikke kommer frem, kan du i stedet benytte følgende link.