Kære Alle!

Kære Alle -

Holdnukæft nogle hårde år det har været! Covid 19 restriktionerne slog bunden ud af alting, på en i forvejen, for mig, yderst skrøbelig økonomisk og arbejdsmæssig situation. Og jeg forsøger nu at kæmpe mig ud af den, på flere niveauer, lammelse hele den affære tilvejebragte.

Jeg har lavet i hundredevis af iwcff- og posemiddage og alt muligt andet frivilligt kokkearbejde. Jeg har rejst rundt i køkkener - både mod betaling og ganske gratis.
Men de sidste par år har jeg været i et limbo. Ikke mindst på grund af pandemien. Hvad fanden skal der nu ske?

Jeg rækker derfor ud hér. Jeg leder efter samarbejdspartnere, madjobs, joint ventures - ja, snart sagt alt, hvor jeg kunne indgå i en gastronomisk sammenhæng. Fra at slide i køkkenet til at snakke om min rejse i denne hér lidt vanvittige verden. Eller formidle madkunskab på den ene eller anden måde.

Og ja! Jeg laver også gerne mad til dit selskab.

Jeg er ikke ekspert noget som helst sted - men jeg har samlet en utrolig bred vifte af gastronomisk viden (med masser af huller) - både helt jordnært, kyndigt og konkret og mere luftigt kulturelt.

Er du den der kan sætte mig i den rette forbindelse, eller er du den jeg leder efter, eller kender du nogen der kender nogen - så hører jeg gerne fra dig.

Skriv til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kæmpe kram og på forhånd tak, Thomas

Og del meget gerne! ;)

#iwcff #iwillcookforfood #samarbejde #gastrojob