Syltede rødløg går deres sejrgang i øjeblikket. De er et must (nærmest) på tacos. De kan bruges i burgers, i salater, som tilbehør til steg eller bøf. De er lækre, dekorative og helt utroligt nemme at lave. Der er mange måder at lave dem på. Jeg laver dem sådan hér.
Du skal bruge
2-3 rødløg
2 dl. lagereddike (man kan også bruge æblecidereddike, hvidvinseddike mv.).
2 dl. vand.
1 dl. sukker.
2-3 laurbærblade
1 spsk. groft salt
1 spsk. sorte peberkorn.
Evt. saft af appelsin, citron, lime
Fremgangsmåde
Løg pilles og skæres i både eller i skiver. Resten af ingredienserne kommes i en gryde og bringes i kog.
Løg kommes i lagen og koger med i et minut. Herefter tages de af blusset og stilles til afkøling.
Sørg for at løgene er dækket af lagen. De kan holde sig en rum tid på køl.
Hér mine rødløg på tacos
Velbekomme!