Det er 3 år siden, at Roskilde Festival sidst har kunne byde 130.000 mennesker velkommen på pløjemarken 30 minutter fra København. Det er 3 år siden at jeg sidst, for anden gang, svedte i køkkenet på Slagteriskolen - for at lave uhyrlige mængder mad til en masse festivalgæster. Dengang skulle vi lave en picnic til sølle 500 mennesker foran Orange Scene. En walk in the park, i forhold til året før, hvor vi lavede fine dining til 2000 mennesker.
Corona lukkede festen i 3 år. Nu er Roskilde tilbage. Det er den 50. festival. Og det er 4. og sidste Stage Dining. The Ultimate Celebration.
I år bliver sidste gang. Og altså sidste chance for at spise på måske én af verdens største pop up restauranter. Vi glæder os til, igen, at svede i køkkenet - for at servere en 5 retters menu foran Orange til 2000 tømmermændsramte, glade festivalsfolk.
Det bliver Roskildes fedeste formiddagsfest!
Køb din billet hér: http://sd22.iwcff.dk
Stage Dining - The Ultimate Celebration
- Skrevet af Thomas Aaby Berdal